Családi Sportnapot tartottunk az Isaszegi Sporttelepen

Családi Sportnapot tartottunk az Isaszegi Sporttelepen

Miközben még zajlottak a II. Isaszegi Utcafoci Kupa mérkőzései, a délután meghozta a jótékonysági Családi Sportnap további programjait is. A Tornádó Hungary TSE akrobatikus rock ’n rollal készült a közönségnek, majd a D.CREW Sportegyesület hihoptánc színpadi bemutatója következett.  Eközben a gyerekek már kipróbálhatták Siposné Majer Tündi, Szekeres Andi és lelkes csapatuk ügyességi akadálypályáját. Kovács Kitty és Jakócs Zsuzsi (Isaszegi Humánszolgáltató Központ munkatársai) játékos fejlesztő kihívásokkal készültek, és lehetett közösen mókázni Sztyepi kutyussal, valamint az Isaszegi Önkéntes Tűzoltó Egyesület csapatával is, így például ki lehetett próbálni a tűzoltó fecskendőt is. Gábor Attila által felajánlott CORNHOLE játék is népszerű volt, Tóth Zoltán segített a gyerekeknek. Ádám Adrienn és Ádám Zaránd ezúttal tapadó korongos íjászatra várta a gyerekeket. Volt csillámtetkó, kreatív sarok, ugrálóvár és virtuális autóversenyzés, illetve vadvízi evezés is.  Gyerekek és felnőttek egyaránt elámulhattak a Hoopers-kutyabemutatón, majd a játékos kihívások következtek: a kötélhúzás, a labdakeresgélés, és a tömeges betűképzés. Az egyik csapat az ISASZEG szót rakta ki fekvő isaszegiekkel, a másik csapat egy napocskát formált. Ezt követte a színpadon a plank-, a fekvőtámasz-, majd a V-felülés verseny Sebestyén Tomival.  Magunk is meglepődtünk, hogy milyen bevállalósok és nem utolsó sorban erősek az isaszegiek.
Az utcafoci kupa nevezési díjai, a helyszíni adományok, a tombola, a zsákbamacska, a sok-sok önkéntes munkának, a magánszemély és cégadománynak köszönhetően 340 ezer Ft-tal tudtuk segíteni a Völgyzugolyházat és az oda járó isaszegi és környékbeli fogyatékossággal élő gyerekek fejlesztő terápiáit. Hálás köszönet ezért!
Köszönjük Horvátné Borbély Katalin a főszervezői munkádat és hogy Hegyi Gáborral közösen hangjai voltatok a rendezvénynek!
Köszönettel tartozunk a segítségért: Tomkostage Magyarország, Rákosmenti Újlak uszoda, Infinitem Kft, KInderParty Kft (ugrálóvár), Bérescake Óriáspalacsinta, Streetlángos, Süni Óra ajándék, Szendrey Károlyné ev., Feldobox, Grznár Családi Húsbolt, Isaszeg Város Önkormányzata, Pálinkás Kriszta, Pici Shop, Mazula Ildikó, Pálinkás Zoli és csapata, Zöld ABC – Faragó bolt, Isaszegi Művelődési Ház, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, Dr. Tóvári Boglárka.
Köszönjük mindenkinek, hogy közösen sportolhattunk!
Fotó: Báthory László (Isaszegi Fotós Egylet) és CSAKIS