Az IsaMozi terve nyerte az isaszegi Minecraft pályázatot

Az IsaMozi terve nyerte az isaszegi Minecraft pályázatot

A Családok Isaszegért Egyesület és a Gábor Dénes Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Technikum által meghirdetett pályázatban azt kértük az isaszegi fiataloktól, hogy álmodjanak meg egy épületet, építményt, amit Isaszegre varázsolnának. Nemcsak álmodni kellett, hanem el is kellett készíteni a Minecraftban.  3 alkotás érkezett a pályázatra. A zsűrinek nem volt könnyű dolga a helyezési sorrendet megállapítani, mert mindhárom munkában látszódik a befektetett munka és a határtalan gyermeki fantázia.
És akkor nézzük, mire jutott a zsűri:
1. helyezett lett Bebrevszky Ábel (Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola) és Bebrevszky Soma (Gábor Dénes Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Technikum) közös alkotása, az IsaMozi. A pályázók szerint a mozival és a szabadidő központtal varázslatossá lehetne tenni Isaszeget a fiatalok számára. A zsűri ezzel egyet tudott érteni.
Az alkotás itt tekinthető meg:
A 2. helyezést Budaházi Botond érte el (Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola), aki strandot és egy hozzá tartozó parkot álmodott Isaszegre. Botond szerint sok embert vonzana Isaszegre és nem utolsó sorban menő lenne. A zsűrinek a legmenőbb az alkotásban a hullámvasút volt, amely a vidámparkos élményeket eleveníti fel a nézőben, miközben végigmegy vele a strand területén.
Az alkotás itt tekinthető meg:
A 3. helyezett Vízhányó Máté lett (Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola), aki csillagvizsgálót és laboratóriumot varázsolt Isaszegre, mivel úgy tapasztalja, kevés van belőle az országban, viszont az embereknek nagy az érdeklődése iránta. A zsűri szerint a mű komplex és élettel teli.
Az alkotás itt tekinthető meg:
A zsűri tagjai voltak:
Kis Ágnes, a Gábor Dénes Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Technikum tanára
Marosi-Balogh Barbara, a Családok Isaszegért Egyesület arculat- és márkaépítésért felelős elnökségi tagja
Kis Tibor, a Gábor Dénes Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Technikum rendszergazdája
Dr. Budaházi Árpád, a Családok Isaszegért Egyesület elnöke

A 4 isaszegi fiatal a szombati Családi Sportnapon veheti majd át 15 órakor az oklevelet és a PiCi Shop 5000 Ft-os vásárlási utalványát.

Gratulálunk a fiataloknak!