Marosi-Balogh Barbara

arculat- és márkaépítésért felelős elnökségi tag

Budapesten születtem, és ott is éltem 2009-ig. Akkor költöztünk Isaszegre.
Mondhatjuk, hogy teljesen véletlen, hogy épp ide költöztünk, de én abban hiszek, hogy semmi sem véletlen. Oka volt annak, hogy Isaszegre találtunk rá, és igazából nem is nézelődtünk tovább, azonnal döntöttünk.

A budapesti József Attila Gimnáziumban érettségiztem. A marketing- és reklámkommunikációval kapcsolatos tanulmányaimat az Európai Üzleti Polytechnikum elvégzésével kezdtem, majd a Budapesti Kommunikációs Főiskola üzleti kommunikátor-közgazdász szakán szereztem diplomát.

Közel 26 éve foglalkozom arculatfejlesztéssel és márkaépítéssel egy neves hazai ügynökségnél. Szakmai tapasztalatomat olyan nagy márkákon szereztem, mint a Matáv/Telekom, Dreher, Magyar Posta, Magyar Reklámszövetség, AVE ásványvíz, E2 Hungary, Raiffeisen Bank, és még hosszan sorolhatnám.

A Családok Isaszegért Egyesülettel a nagy szemétszedési akciójuk során ismerkedtem meg, és kezdtem szimpatizálni. Hamar kiderült, hogy sokmindenben hasonlóan gondolkodunk a város problémáit és jövőjét illetően. 2021-ben léptem be az egyesület tagjai közé.
Ezt követően a szakmai tudásommal és tapasztalatommal az egyesület vizuális kommunikációját és egységes arculati megjelenésének kidolgozását kezdtem segíteni, majd irányítani.

Hiszem, hogy összefogással, felelősen dolgozva jövőnkért, megvalósíthatjuk terveinket, álmainkat.