Marosi Zoltán (4. körzet)

Marosi Zoltán (4. körzet)

Marosi Zoltán bemutatkozója a választókerületi céljaival itt érhető el:
https://drive.google.com/file/d/1JRXjd31GmA9qYjLyaJ3VI3IzNmf4qIy-/view?usp=sharing

Zolival az első találkozásunk az egyik szemétszedésünk alkalmával történt még 2020 tavaszán. Azokban a hónapokban az ESE mögötti területet közösségi összefogással 126 m3 illegálisan elhelyezett szeméttől tisztítottuk meg a Családok Isaszegért Egyesülettel.

Még 2020-ban feleségével, Barbival együtt csatlakozott az egyesülethez. Az elmúlt éveket végigdolgozta a Családok Isaszegért Egyesülettel. Nemcsak a rendezvényeink szervezésében és a kommunikációs munkában volt aktív, hanem számos projektünkben is.

Ő koordinálta a Táncsics Mihály utcai veszélyesen mély, és az út ellentétes lejtése miatt funkció nélküli árok betemetését, valamint a Béke téri streetballpálya építését, továbbá a Szoborhegyre helyezett padok, asztalok elkészítését. Amit csak rábíztunk, a rá jellemző pontossággal és precizitással oldott meg.
Úgy tapasztaltuk már az elmúlt években is, hogy szívén viseli a választókerület lakóinak problémáit. Bár nem volt képviselő az önkormányzatnál, mégis felkarolt számos ügyet, hogy segítsen másokon.
Arra kérünk mindenkit, hogy június 9-én jöjjön el az önkormányzati választásra, és szavazatával támogassa Marosi Zoltánt, a Családok Isaszegért Egyesület képviselőjelöltjét.