Korbács Márió (7. körzet)

Korbács Márió (7. körzet)

Korbács Márió bemutatkozója a választókerületi céljaival itt érhető el:
https://drive.google.com/file/d/1wY–aIxxZs3zKtHT2ilpaz3MXcdV1DYq/view?usp=drive_link

Márió szinte a kezdetektől figyelemmel kísérte az egyesületünk működését, és ahogy cseperedett a nagyobbik kislányuk, egyre több rendezvényünkön vettek részt. 2022-ben csatlakoztak feleségével a Családok Isaszegért csapatához.
Márió bár nem képviselője a körzetnek, folyamatosan azon gondolkodik, hogyan lehetne megszépíteni. Ő kérte a csapatunktól tavaly, hogy a Jegenye utcai, növényekkel benőtt járdát szabadítsuk ki, és tegyük rendbe.
 Szintén Márió jelezte tavaly, hogy a Tóth Árpád utca és az Akácfa utca közötti járdaszakaszon vastagon ott maradt az őszi falevél, ami csúszós volt esős időben. Ezt is megoldottuk az egyesülettel.
A TeSzedd! országos szemétszedési program keretében a Liget teret és környékét Márió koordinálásával tisztítottuk meg.
Márión a kezdetektől látszódott, hogy szívvel-lélekkel tud és akar a közösségért munkálkodni. Precíz, megbízható, empatikus és segítőkész embernek ismertem meg, akinek a szakmai tapasztalatai is hasznára lennének a körzetnek és a városnak egyaránt.

Arra kérünk mindenkit, hogy június 9-én jöjjön el az önkormányzati választásra, és szavazatával támogassa Korbács Máriót, a Családok Isaszegért Egyesület képviselőjelöltjét!