Elektronikai hulladékgyűjtés

Kedves Isaszegiek! Az önkormányzat elektronikai hulladékgyűjtést szervez most csütörtökön, pénteken és szombaton (nov. 2-4.).

Akinek idős kora, egészségi állapota vagy autó hiánya miatt segítségre lenne szüksége, a Családok Isaszegért Egyesülettel az elszállításban tudunk segíteni szombaton 12.00 és 13.30 között. Aki élni kívánna a felajánlással, kérjük, jelezze a szándékot messengeren Szabóné Onodi Juditnak vagy Budaházi Árpádnak. Judit a 06 20 910 3963 telefonszámon is elérhető.

Információk az elektronikai hulladékgyűjtésről az önkormányzati honlapról:
Helyszín: 2117 Isaszeg, Rákóczi u. 14. (volt gyermekorvosi rendelő udvara)
Időpont:
2023. november 02. (csütörtök) 9-től 17 óráig
2023. november 03. (péntek) 9-től 17 óráig
2023. november 04. (szombat) 8-tól 14 óráig.
Az elektronikai hulladékgyűjtést a helyszínen az önkormányzat munkatársai koordinálják.
Felhívják a figyelmet, hogy a beszállított elektronikai hulladék lepakolásában kollégáik fizikai segítséget nem nyújtanak!
Minden olyan berendezést átvesznek, ami elektromos árammal működik (hűtő, fagyasztó, televízió, bojler, mosógép, porszívó, elektromos konyhai berendezések, számítógépek, nyomtatók, fénymásolók, telefon, rádió, video berendezések, elektromos kerti gépek, elektromos barkácsgépek, világítás armatúrák, játékkonzolok).

Sajnos a következő hulladékokat nem tudják átvenni: orvostechnikai eszközök, földfém kábel, ipari alu-kábel, koax kábel, radioaktív berendezések, fénycsövek, autó akkumulátor, napelem, kegyeleti hűtő.

Felhívják a figyelmet, hogy A MEGHIRDETETT GYŰJTÉSI AKCIÓ KERETÉBEN CSAK ISASZEGI LAKCÍMMEL RENDELKEZŐK HELYEZHETIK EL ELEKTRONIKAI HULLADÉKUKAT!