8 m3 illegálisan lerakott szemetet szedtünk össze

Az lkamajorhoz közeli dombokon az önkéntesek szedtek autógumikat, bútorokat, ruhákat, bontott autó maradványokat, és a szokásos sok PET palackot, illetve energiaitalos dobozt. A 8 m3-es konténer hamar tele lett.
A város tulajdonában lévő terület megtisztítása 80 ezer Ft + ÁFA lett volna, de ez most sem került semmibe Isaszegnek, mert a Hulladekvadasz.hu ismét magára vállalta a költségeket és a konténer biztosítását. Hálás köszönet érte!
Köszönjük Vas Attila a szervezést és a munka koordinálását!
A szemét feltakarításában részt vettek: Debreczeni-Szabó Eszter és családja, a Hulladekvadasz.hu tagjai: Kertész Balázs, Kertész István és Kertész Alexa, valamint a Családok Isaszegért Egyesület tagjai: Cserényiné Antal Orsolya, Marosi Zoltán és Vas Attila. Köszönjük a munkátokat!
A szombati egész napos csendes eső megtette a hatását, és mire a szemétszedés végére értünk kiderült, hogy a konténeres autó nem tud saját erőből elindulni, mert elakadt a vizes, csúszós talajon. Hálásan köszönjük Molnár Attila, hogy a segítségünkre siettél és kihúztál minket a sárból!
Vigyázzunk a tisztaságra!
Fotók: Báthory László (Isaszegi Fotós Egylet), Kertész Balázs (Hulladekvadasz.hu), Vas Attila